vrijdag 1 mei 2015

Vrijdagmiddag in Ridgewood started with :D .... ended in the hotel with :(

Jawel! Er zit een Ben&Jerry's in Ridgewood ;)


Na de ochtend Preschools en lunch in het hotel, gingen wij nog even gezellig het stadje in. Gewoon een beetje rond lopen, koffie drinken en winkeltjes kijken. Groot is Ridgewood niet. Wel zijn er veel restaurantjes, eetgelegenheden en allerlei kleine winkeltjes. Leuk gewoon. We stappen een klein winkeltje in, raken aan de praat met de eigenaar en zijn assistente (zo noemde ze zichzelf) en worden warm welkom geheten in de stad! Krijgen allerlei tips, verhalen over the city Counsel, chambre of commerce en wat er in de stad allemaal georganiseerd wordt voor de bewoners. Wat je in de bibliotheek allemaal kan doen en een 'Welcome in oud neighborhood' bag. Uiteraard vol met coupons en nog wat reclamemateriaal. Maar super lief toch!
En dan zit je in het hotel helemaal tevreden te eten.... komt er
een mailtje binnen;Machiel & Esther,

I'm sorry to say the landlord for Steilen has turned down your rental application. He's not comfortable with you not having a credit history. Of course without social security numbers you won't have credit to pull and even when you do you won't yet have credit history. 

I'm disappointed as I'm sure you are. Would you want to consider renting the rental on Laurel if still available? Unfortunately that home won't be available for occupancy until July 1.

Thanks
Valentina

Wat!?! Hè? Maar die man wist van te voren dat wij Internationals zijn die voor 2 jaar komen op een contract en dat we dat dus niet hadden.... Zo gek!! En zoooo jammer!! :( Even snel gekeken en het huis staat helemaal niet meer op de huursites ook. Waarschijnlijk willen ze het toch liever gewoon verkopen (het huis stond net zo lang te koop als te huur, sinds januari), want op die site staat het nog wel. Echt, blugh niet leuk! Alles leek zo mooi in elkaar te vallen nu. Perfecte locatie, veel logeerruimte, ja, niet het nieuwste en meest luxe, maar wel veel ruimte. Ach... we zoeken maar verder dan :( 

Geen opmerkingen:

Een reactie posten