dinsdag 26 mei 2015

Afscheidnemen... op school, van de familie... Niet echt mijn ding. Maar wel hele leuke dagen!

Op Maandag nog een keertje langs de vriendjes. Gewoon even koffie, wat spelen en een filmpje (aangezien het buiten regende). Gezellig.


Op woensdag kwam ome Jan nog even lunchen, hopte Mirte en Yuno binnen voor een knuffel en kwam Jessica nog op de thee.


Op donderdag verkocht ik plots (maar gelukkig!) mijn auto voor een redelijke prijs. Gek idee, maar weg ermee ;)Nog een paar dagen school (na de meivakantie en hemelvaart ertussen) mocht Jori 22 mei ook afscheid nemen op school. We hadden daarvoor zakjes met American Popcorn gevuld en voor ieder kindje een leuk vouwvliegtuigje (met vouwinstructies). Jori vond het geweldig. Kreeg een kaart van de juffen en een kaart van zijn klas. Een heel pakketje met tekeningen en verhaaltjes van zijn vriendje Mik. Super lief!

Die middag ook door langs de gemeente, onszelf uitschrijven! Langs de bank, al het briefgeld van de beurzen en markten van Jippiejajee + uit de spaarpotten en van de Marktplaats verkopen storten.
Zaterdag Timens verjaardag en zondag nog logeren in Eindhoven.Maandag was  <3 Family-day <3 !!! Met beide gezinnen een dagje op pad. "naar de wildernis!" zoals Jori het zei. Heerlijk gewoon een beetje rondlopen met alle 'opa's', 'oma's' 'ooms', 'tantes', 'broers', en 'schone zusters'! Naar de Beekse Bergen geweest en ons daar prima vermaakt in de 2de Pinksterdag drukte. We sloten de dag af in een Pannenkoekenboerderij in de buurt waar wij rustig konden zitten en eten en de jongens lekker nog even konden dollen. (oh, uhm, en wij ook dus ;) )
Daar kregen wij een super lief receptenboekje met 'Recepten voor het leven' gemaakt door onze lieve familie en vrienden! Dat komt zeker in onze nieuwe keuken op de pak!! (nu nog even een nieuwe keuken vinden dus)

's avonds door naar Goedereede waar we de laatste 2 nachten nog sliepen, de was deden, de koffers herpakten en oppas hadden zodat wij op dinsdag nog het huis konden schoonmaken, Machiel zijn laptop, simkaart en auto kon gaan inleveren (zonder hoedenplank en kopsteunen die Anne-Marie dus nog na kon gaan brengen) en we vanuit daar woensdag naar het vliegveld gebracht konden worden. Super fijn.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten