vrijdag 29 mei 2015

Dag 2 .... IKEA! ;) 29 Mei


Vandaag was het half 6, dat gaat de goede kant op dus! Weer naar die ontbijtzaal. Weer al die aandacht. EN, het zat er super vol. Het enige plaatsje was aan een soort van bar. Kian en Jori zaten dus heel hoog en konden eigenlijk niet goed bij hun eigen eten. Roaz had het na 3 happen al wel weer gehad en vond al die goed bedoelde aandacht ECHT. NIET. Leuk :p Goh, wat kan dat lieve koppie, lelijk kijken. De oudste 2 hadden duidelijk het hart van het personeel veroverd. Kregen leuke bekers met een rietje waar ze vanaf nu hun ochtend melk uitdrinken (echt hele handige!), nog allerlei samples babylotion en weet ik wat (dingen die wij helemaal niet gebruiken, maar toch lief ;) ) en er werd ons gezegd dat we altijd gewoon hun drinkbekers mochten vullen met de appelsap uit het apparaat wat in de ontbijtzaal staat. Ook handig ;)

Op weg! Met een lijstje adressen van de beschikbare huizen. De eerste lag in Woodcliff Lake,  een prachtig landschap, echt vakantie-achtig. Maar ook heuvelachtig (lees bijna berg > geen bakfiets), een zijstraat van een hele drukke straat, geen voetpaden en een park redelijk dichtbij waar je eigenlijk gewoon lopend niet eens zou kunnen komen. Mooi huis, hert in de tuin, maar ja... wel afgelegen. Alles op minstens 2 mile afstand.

Daarna door naar Westwood. Daar waren we in April al geweest. Dat huis werd toen flink gerenoveerd, niet helemaal in onze style, maar het verraste ons toen toch. Nu bleken ze nog steeds bezig met verbouwen... zou het dan wel klaar zijn om 1 juni in te kunnen? Of toch minstens de week erna?
Door naar Paramus. Eerst Oregon Ave, Bij Paramus denken wij aan; tegen Ridgewood aan. Maar wat blijkt dat nog een groot stadje!! Het is helemaal niet echt in de buurt. Dit huis ziet er oké uit. Maar ook hier ligt er eigenlijk niks op loop/fiets afstand en ben je gebonden aan je auto. Altijd.

Paramus, Vassar Drive. Mooi huis!! (van wat wij nu van buiten kunnen zien) Met een speeltuin langs de deur. Prima tuin (binnen dus nog niks gezien, staan ook geen foto's van online). Het ligt aan een 'Cul du Sac' , doodlopende straat. Lekker rustig voor de deur dus. Al is het wel een zijstraat van een hele drukke weg. En dit huis ligt echt helemaal onderin Paramus. Soort van het verste weg van Machiels werk. En, 1 van de garages wordt gebruikt door de eigenaar.... gaat dit vervelend voor ons zijn?

Op naar de Ikea, pannen halen! En wat speelgoed voor in bad voor de jongens. En een droogrekje. Want ondanks dat er in alle 3 de gebouwen van ons hotel een wasmachineruimte met 2 machines is... droogrekken zijn er niet. Wel ook 4 drogers. En knutselspulletjes gehaald. Om de jongens straks met de komende regendagen toch een beetje te kunnen vermaken binnen op 12 m2 :p
Meteen maar even geluncht daar. En door naar het laatste huis op ons lijstje in Fair Lawn. Huis zag er niet heel speciaal uit, maar lag wel vlakbij een school die erg hoog scoorde en een hele leuke speeltuin, verderop in de straat. Speciaal te gebruiken ook door gehandicapten. Allerlei muziek-ontdek-dingen, sportvelden voor openbaar gebruik, allemaal op 5min afstand lopen. Daar hebben we lekker even gezeten (in 32graden!!) en dat voelde eigenlijk best prima!
Toen hoorde we 's avonds dat die buurt nou niet echt 'de buurt' is die goed bekend staat... Humm.. :S dat is dan toch weer jammer....
En zo blijven er niet veel opties over...


Geen opmerkingen:

Een reactie posten