woensdag 22 april 2015

Byebye kittykat :( en alle data staan vast!Vanavond brachten we onze daredevil Coco weg. Veel van jullie noemen haar ook wel 'rotpoes', maar voor ons is ze (naast de soms wat onberekenbare uithalen) ook gewoon ons (jawel) knuffelbare huisdiertje. Wederom mag zij gaan vertoeven bij haar grote vrienden en (inmiddels) pleegouders John & Greet waar ze ook was toen ik een klein jaartje in Australiƫ was en vele van onze vakanties tussendoor. Super dank daarvoor!!

Dan DATA!!
Even wat data die inmiddels bekend zijn hier!
* morgen 23 april gaat Kian voor het laatst naar zijn peuterklasje! :( Hierna is het 2 weken vakantie, en in de 2 weken daarna vallen zowel Hemelvaart als Pinsteren precies op zijn schooldagen (maandagochtend en donderdagmiddag) en zouden wij dus voor die enkele keer dat hij nog kon gaan 82 euro gaan betalen. Dat gaan we dus maar niet doen.

* zaterdag 25 april vliegen Machiel en ik alvast naar New Jersey! We mogen daar een weekje op pre-visit om de boel te gaan verkennen, voorbereiden en al het nodige te gaan regelen. OneWorld Relocation helpt ons in samenwerking met wat real estate agents alvast met het zoeken naar een geschikt huis voor de komende 2 jaar, laat ons de omgeving zien en bezoekt samen met ons scholen voor de jongens. 3 mei zijn we weer vroeg terug in Nederland

* 11 mei staan om 8 uur wat verhuizers met een container voor de deur. Dan moet alles dus uitgezocht, gelabeld en gestickerd zijn... en alle afwegingen wel/niet definitief gemaakt!

* 16 mei staat Jippiejajee! op de voorlopig laatste beurs in de buurt van Antwerpen; (h)eerlijk Festival!

* 27 mei.... 17.20 gaan we vliegen! Jawel. De stoelen zijn verzet (Mac en ik zaten eerst 2 rijen schuin
voor de kindjes!?) naar achterin het vliegtuig, 2 rijen aan het raam (arme meneer of mevrouw die als aanvulling bij ons komt te zitten ;) )

Aftellen nu dus.....

2 opmerkingen: