maandag 8 juni 2015

Jaaaa!!! De container is er!


Maandagochtend, vroeg eruit, vroeg ontbijten met z'n 5-en en dan hop de auto in...! Want... tussen 9 en 10 zou de container bij ons huis zijn! :D
Komen we de hoek om onze straat in... en wat staat daar... >> Ja, uiteraard; 5 overijverige Europeanen die onze spulletjes graag naar binnen willen dragen met onze allereigenste Hyundai-container ;) Ze stonden er al een half uur, want ze houden van hard werken zei de 'voorman'. 2 Polen en 3 jongens uit Estland die een aantal maanden Work&Travel doen in Amerika.
Na een grondige inspectie van onze eigen harde werkers, gingen de mannen aan de slag...
5 minuten later; begint het werkelijk te hozen!! Toen dat na 5 min niks minder werd, werden de harde werkers ongeduldig, reden de container naar achteren, net niet tegen de garage aan, en konden ze mooi weer verder.Machiel stond met z'n checklist klaar, de jongens riepen het nummer van de doos, Machiel bedacht waar  die het beste heen kon en zij zetten het binnen op z'n plek. En dat maal 130 (of zoiets ;) zoveel stuks waren er ingeladen, klein en groot ).Ik had mezelf met de jongens beneden in de logeerkamer opgesloten waar zij zelf hun piratendozen vast uit mochten pakken. Af en toe moest ik even helpen met het plaatsen van een doos, maar eigenlijk was dit binnen zo'n 2 uurtjes gepiept!


De mannen wilden alles ook voor ons gaan uitpakken, maar aangezien we nog niet van alles wisten waar het heen moest, de keuken nog niet helemaal schoon was en nog niet alle kasten er zijn.... dat was helemaal niet zo handig. Zij hebben toen wel alvast alle grote dingen gedaan, tafels in elkaar gezet, alles uit de bubbeltjeswrap gehaald en zoveel mogelijk lege dozen alvast weer meegenomen. Echt wel topgasten! Super netjes gewerkt, keurig gedaan wat wij vroegen, nog wat dingen verplaatst die wij zelf al hadden neergezet (bankje van Dennis en Karin van beneden naar boven enzovoorts). Gewoon fijn.

Jeeej!! Ook de bakfietsexpress kwam er uit! :D

Machiel ging met de jongens lunch halen, om weer lekker aan eigen tafel te eten, Ik ben begonnen met keukenspul uitpakken. Jaaaaa..... toen snapte ik wel hoe we aan zooooveel dozen keukenwaar komen!! Werkelijk ieder glaasje, bekertje (ook de plasticen van de jongens), flesje, kaasschaaf.... alles zit los verpakt in 3 lagen van dat dunne inpakpapier! Hihi, das wel even werk dus. Maar ook nu weer. Zo netjes gedaan!! Ik ben echt wel blij dat we toch gewoon voor de goedkoopste quote zijn gegaan met de verhuisbedrijven. Het scheelde ons dik 1500euro en er is gewoon heel netjes en fijn gewerkt. Top!
ieder glaasje in 3 papiertjes... :o

en nog heul veul te gaan! (dit is alleen de stapel kitchenware ;p)

ook hier wordt aan de deur niet verkocht ;) (jou just moved in? Do you need cable? Television? No?

Machiel had om 4 uur nog een afspraak op kantoor. Omdat we maar 1 auto hebben en ons huis zo'n 20min zuidelijk van het hotel ligt en Machiels werk zo'n 7 min Noord-Oost van het hotel, gingen we allemaal op tijd terug. Dat was maar goed ook. 5 minuten binnen... ponk >>>

2 down


even grumpy wakker worden om vervolgens op de vloer weer verder te slapen :p

Na een paar pannenkoeken pp;

kroop het grut samen op de bank en keken ze nog gemoedelijk brandweerman Sam <3
bad >> bed >> weltruste!

;)

and off he goes <3 
met z'n vuilniswagentje, op blotevoeten de wijde wereld in. op avontuur op onze eigen 'driveway' 

Geen opmerkingen:

Een reactie posten