zondag 7 juni 2015

Living in a hotel with 3 kids :p

Onze hoteldagen zijn bijna over! Gelukkig! :p 

Na dagen van ontdekken rondom de 4 gebouwen;

Meneertje; 'Ik wil alles zelf doen', ook de lastige lange trappen (mooi, weer 15min gevuld ;) )

Bankhangen als er geen middagdutjes gedaan willen worden

Van en naar de auto, ook opslag voor de ballen (na ieder ontbijt maken we het mini-basketbalveldje onveilig)

Rennen, rennen, door die hallen op en neer, over de trappen.... tja, de mensen zullen ze wel gehoord hebben, die 3 cowboys. Maar ergens moest die energie toch vrijkomen... :p

En ook buiten; rennen, rennen. Three brothers on the loose... You better watch out for those balls!


Bijna klaar, bijna gedaan. Want....!! Vrijdags kregen wij de code van the keylock, die aan de deur van 'ons huis' hangt. De echte sleutel konden we nog niet krijgen, want er moest nog een huurcontrole door de gemeente uitgevoerd worden en dat kon pas op dinsdag. Wel mochten wij van de huisbaas alvast dit weekend gaan inrichten, schoonmaken en wat dingen regelen in het huis. De sleutel moeten we alleen (nu nog) steeds achterlaten, zodat ook de gemeente daar dinsdag dan gebruik van kan maken met de agent.

minor detail;
"were are your kids?" Vraagt Jori uit het niets aan Valentina die verbouwereerd zegt; "I'm sorry, what?" En toen ze het goed bleek te horen helemaal verbaasd en ook trots naar Machiel keek! "Wouw! Did you just hear that?"Dus, kon Machiel vrijdags het huis ook in het echt zien! Hebben we vast wat dingen opgemeten en ... reden we daarna direct (weer) door naar de IKEA ;). Matrassen uitproberen.

Zaterdags konden we de stofzuiger van Dennis en Karin even lenen (wat straks ook onze stofzuiger wordt, maar tot 23 juni hebben zij hem zelf nog nodig), reden we door naar de Target waar we allerhande schoonmaak artikelen ingeslagen hebben, picknickten we in onze eigen tuin waarna de jongens lekker even gingen spelen, Machiel met een lege auto (bus! ;) ) richting de IKEA ging en ik best nog wat kon poetsen terwijl de mannen om me heen hobbelden.

de 'familyroom' beneden. Wij maken daar een speelkamer van voor de jongens (ja, dat is wel de ruimte waar die bar in staat :p). Hier zit links ook een wc (die openstaande deur naast Roaz) en de schuifdeuren naar de tuin/deck. De koelkast in de bar gaan we van de zomer dus vast wel gebruiken voor een lekker drankje! :) 
dit is de ruimte tussen de garage (links, zit ook een doorgang naar binnen) en de familyroom (begint bij die blauwe bal). In de 'blauwe kamer'achter Kian komen de logees en die andere deur gaat naar de wasruimte (laundry met wasmachine, droger en ketel enzo)

samen chocomelk drinken

even lunchen. Er was toen nog helemaal niks binnen;)

Kwam Machiel even later terug met een nieuw bed voor ons, een logeerbed voor de visite (tevens een bank voor nu in de speelkamer), stofzuigden we het hele huis, dweilden hier en daar al zodat we morgen weer wat in elkaar kunnen zetten.
het logeerbed staat nu tijdelijk even langs de bar (deze foto is dus genomen vanaf de tuindeuren)
Ondertussen liepen we ter afwisseling even langs de brandweerkazerne die vlak om de hoek zit en waar we nu al tich keer langsgereden zijn. Wat een geweldig mooie wagens hebben ze hier! Volgens mij worden die werkelijk de halve dag gepoetst zo flink staan ze te blingen. Kian (onze eigen fireman Sam) was super onder de indruk. Mooi!! :D Want ook al vieren we het niet, toch is het stiekem vandaag zijn dag! Hij wordt 3 vandaag. We hebben er flink over getwijfeld maar uiteindelijk toch besloten om zijn verjaardag niet vandaag te vieren. Hij heeft er nog geen weet van, houdt de data totaal nog niet bij en ook Jori heeft het niet in de gaten dit keer. We zitten overal midden in nu, hebben geen eigen plekje en het feestje zou dan wel echt heel minimaal zijn. We wachten liever een paar dagen. Dan is de container er ook, kunnen we echt gewoon een taart bakken samen in de oven, maken we een grote stapel van de cadeautjes die mensen meegaven en die wij namens anderen gekocht hebben, hangen we slinger en ballonnen op en wie weet kunnen we dan ook het zwembadje al opblazen achter in de tuin. Een stuk relaxter dan vandaag in een heel leeg huis. Het moet wel echt een feestje worden ook al zijn al 'onze mensen' niet hier.

speelden de boys nog even in het speeltuintje langs ons huis;
precies tussen de rode hekjes door, achter die boom, is ons huis

de witte hekjes met coniferen erachter... ook ons huis

lekker schommelen (er zijn ook nog van die hangdingen voor kleinere kindjes)

en lekker klimmen... (en ook dit is er in de peuterversie aan de andere kant van het veld. Uiteraard zit Roaz hier in...)

Zondags werden er nog wat dingen opgehaald bij Dennis en Karin. Een aantal van hun meubeltjes nemen wij over (zij gaan 23juni via een vakantie terug naar Nederland). Zo staan er al een bankje, 2 Ikea kastjes, 2 ikea tafels, een kindersetje en nog wat klein grut. Staat de slaapbank dus al in elkaar, is het nieuwe 2persoonsbed (jaja, wij zijn eindelijk van onze 1.40m af... werd toch wat krapjes nu met 5 ;) ) in elkaar gezet .EN (niet geheel onbelangrijk) liepen de mannen weer een keertje langs bij de brandweer vandaag. Daar werden de 3 nieuwe brandweerwagens van Paramus Firedepartment 4 ingewijd! De straat waar je vanaf komt om onze straat in te komen was vandaag dan ook afgesloten. De brandweerjongetjes (ja sorry, maar dit waren gewoon grote kleuters met hun waterpistolen in het kwadraad ^_^ ) hadden namelijk de ruimte nodig om elkaar nat te spuiten! Super grappig en erg indrukwekkend als ik zo naar Jori's koppie kijk op de foto's. 1 voor 1 kwamen de wagens langsgereden om dan door collega's van andere kazernes neergehoost te worden. Tuurlijk mochten ze wel 'terugschieten', maar ja, voordat je je slang aangekoppeld en afgerold hebt, ben je natuurlijk al helemaal doorweekt. Best even grappig dus ;)


Nog even snacken en wat opruimen en daarna naar huis. Morgenvroeg komt de container!!!!

uitgeput ;)            ik snap het wel 

Geen opmerkingen:

Een reactie posten