donderdag 4 juni 2015

Woensdag en donderdag in The Residence Inn Marriott

"broeoers!! Uit! Klaar!" - wakker worden, de dag begint! Roaz maakt ze wakker;)Papa wordt opgehaald door Dennis, een collega die ook hier bij KPMG werkt en met zijn gezin in Wyckoff woont. Scheelt ons weer een dag op en neer rijden.
Candice (onze Re-location begeleider) komt nog een map brengen met allerlei informatie, kaarten, folders over de omgeving. Maar ook met een boek... Theorie voor het rij-examen! Gelukkig hoeven we alleen maar theorie te doen, maar dat wordt toch wel even 'studeren' weer.

Het is nog steeds niet echt lekker weer, regent hier en daar een beetje en is wat frisser. We vermaken ons deze ochtend om de gebouwen buiten met de ballen en binnen in het appartement. 's middags gaat Roaz gelukkig weer echt een middagdutje doen en daarna gaan we met z'n 4-en op pad. We hebben afgesproken met Karin, de vrouw van Dennis en zien elkaar bij de Elementaryschool ('basisschool') van Renee en Jeroen. Daar konden de jongens even fijn spelen in de speeltuin van school (ik stond op scherp want uiteraard deed Roaz vrolijk mee op de enge trapjes enzo, klimt hij bijna over een hekje heen van 1 meter enzovoorts enzovoorts). Inmiddels was het trouwens hartstikke warm in het zonnetje!
zie hem gaan...


Er gingen wat kinderen mee naar huis voor playdates en zodoende had Karin haar huis ineens bomvol die middag met 3 peuters-kleuter en 4 meiden en Jeroen. Gezellig boel.

zwieren met Renee                                            voetbalspel op stelten door Roaz

De jongens leefden zich uit met het speelgoed daar en ontdekten het huis wat kwa indeling erg lijkt op ons huis straks. Dennis nam Machiel mee naar huis en we bleven gezellig eten. Uiteraard zeiden Jori en Kian; "Dat lust ik niet"om vervolgens hun bord netjes leeg te eten, wilde Roaz alles zelf doen en zeker niks anders eten dan de rest. Wat resulteerde in een klein chocolademonstertje met een mini-magnum in zijn hele mond ;)
Toen de cowboyclub nog mee naar huis krijgen, even gemopper uiteraard om daarna voldaan in slaap te vallen 'thuis'.

 ---------------------------------------------------donderdag-----------------------------------------------------

Deze dag had blijkbaar zo'n indruk op ze gemaakt (en het wat later naar bed gaan denk ik ook) dat de jongens donderdag pas half 9 wakker werden. Toen was papa al opgehaald door zin Italiaanse collega en ging ik dus met 3 jongetjes alleen naar het ontbijtbuffet. Op dit soort momenten groeit Jori prompt zo'n 3 jaar en is echt een grote grote broer! Haalt zelf cornflakes en melk, helpt met oprapen van Roaz zijn wentelteefjes als dat bord perongeluk op de grond schuift en helpt met wegbrengen van het afval zodat ik nog snel de laatste hapjes bagel naar binnen kan schuiven terwijl de 2 kleinste het zat zijn. Super fijn!

We vermaken ons met wat ballen rondom het hotel, schilderen, lezen en sukkelen wat. Ondertussen krijgen we te horen dat we morgen om 3 uur de sleuteloverdracht al hebben!! Jeeej!! We mogen er pas gaan slapen vanaf dinsdag, omdat er nog een inspectie van 'the town' (gemeente) komt (waarschijnlijk huurders inspectie rondom brandveiligheid enzo).
Druk bezig met aanvragen van Gas, water, electra, verzekeringen, tv, internet en de leverdag van de container. Die blijkt al maandag te kunnen komen! Helemaal ideaal! Snel aan het inrichten volgende week dus  >> weer een eigen plekje maken. :D

Nu weer opnieuw het net op en googlen naar een Pre-school die bij ons in de buurt ligt. Kunnen we die niet vinden, kunnen ze altijd nog naar Little Ivy, de school die we leuk vinden in Ridgewood, maar dat betekend wel iedere dag 10min rijden om ze te halen en brengen. Dat is het eerste jaar nog niet zo heel erg, maar het tweede jaar gaat Jori dichterbij naar de Elementary school.... dan wordt het wel een gehannes ben ik bang. Zoekwerk weer dus.

En voor jullie denken; " Nouuuu, dat gaat allemaal van een leie dakkie daar!! "
Er zijn ook crash momentjes hoor. Het kleinste ukkie dat niet iedere avond zelf wil gaan slapen;
gecrasht, naast papa, die nog wat uitzoekt 's avonds laat.

kleine breakdown als het even toch niet kan zoals hij graag wil....

en meer van dat soort natuurlijk :p
Geen opmerkingen:

Een reactie posten