maandag 19 oktober 2015

Harmony Ridge Campground > Our cabin in the woods on our 6th anniversary!

Machiel heeft de afgelopen 3 weken bijna continu gewerkt. Van deadline naar deadline, die uiteraard steeds uitgesteld en verplaatst werd. Ook in de weekenden moesten er 'builts' en 'patches' getest worden en zodoende hebben de jongens en ik ons vooral een beetje zelf moeten vermaken. ;)

Totdat dan afgelopen dinsdag, ohnee, het werd toch woensdag, de voorlopig laatste build eruit ging. Donderdagochtend, zo rond half 6 kroop Machiel zijn bed in. Hij was nu wel de komende dagen vrij en hoefde pas maandag weer te werken. :D

Ha! Dat schepte kansen. We wilden nog graag de bossen in de mooie herfstkleuren zien, het liefst vanaf een mooi uitkijkpunt zoals we eerder zagen bij Stokes State Forrest of High Point State Forrest maar dat is toch allemaal zeker 1,5 uur rijden. Kon wel voor een dagje heen en terug ... maaaar nu Machiel toch die vrijdag vrij had; waarom geen nachtje blijven?

Voor zondagmiddag had Machiel al een uitje staan met Jori; een heuse soccergame tussen de Red Bulls en Philadelphia Union, dus we moesten dan wel echt weer terug zijn.

Een cabin vinden voor 1 nachtje, is praktisch onmogelijk. Bijna alle verhuurders vragen een minimum van 2 nachten. Buiten dat.... zo 1 dag van te voren... Amerikanen houden van Fall Y'all! Bijna alles was dus vol!
Gelukkig vonden we nog 1 cabin (ja heus, ze had er nog 1 ) op de Harmony Ridge Campground! Welliswaar weer tegen de rand van Stokes State Park aan, maar ach, daar is het gewoon prachtig dus waarom niet! Juist leuk het verschil te zien.

Donderdagavond raprap inpakken dus. Vrijdagochtend de oudste 2 naar school, thuis laatste wassen erin en boodschapjes gehaald en om half 12 stonden we al weer met een gepakte auto bij My Little Ivy Preschool. We lieten de jongens nog even plassen en vertelden dat we naar het bos gingen (dikke Jeeeuj! ) en reden maar direct naar de mooiste look-out in Stokes; The Sunrise Mountain Overlook.


Daar vliegen de roofvogels werkelijk in groepjes boven je hoofd en heb je een prachtig uitzicht over de berg aan meerdere kanten. Daar hebben we lekker even geluncht en een korte trail naar de look-out gelopen (of geklommen en gesprongen, zoals de jongens het doen).Hierna verder gereden naar het meertje waar we in de zomer 2 x heerlijk gezwommen hebben. Nu raapten we er eikeltjes (ik vond vooral 2ling-eikels ;) ) en gooiden we stokjes in het water.

Hierna door naar de camping. Oke, het onderhoud mocht wat beter, het was ook duidelijk een ons-kent-ons > veel seizoensplekken campsite, maar de vriendelijke mensen, de lage prijs, de enorme ruimte, vele vijvertjes en meertjes, allerlei sportvelden en gewoon echt mooi stuk bos maakten dat meer dan goed. Prima voor een weekendje, net als de verwarmde cabin.Jori en Kian mochten boven op het zoldertje slapen (in the loft), en vonden dat natuurlijk prachtig. We zetten alles binnen, haalden de voor ons gezette koffie even op bij de receptie en maakten een wandeling over het terrein. Gezellig samen met de border collie die ons vanaf onze cabin volgden. Even waren we bang dat we iemand hond aan het kidnappen waren, maar al snel bleek deze gewoon van de camping te zijn. Deze oude dame had zoveel geduld en wilde zo graag spelen dat ze het voor elkaar kreeg; alle 3 de jongens gingen met haar ballen, en durfde haar te aaien en met haar te rennen! (jeeej, deed mijn hondenhart! <3 dat is nog geen hond eerder gelukt!)


Bij de cabin snel een flink bord pasta gegeten, voorgelezen en de slaapzakken in want man, wat was het koud ineens dit weekend!


Zaterdag gingen we op pad naar Fall Fest bij Tranquillity Farms. De jongens mochten daar in een cow-train, op een air-trampoline (was geen succes, veel te veel grote kinderen, onze jongens blogen angstig alle kanten op en waren dus zo klaar :p ), mee met de hayride, door het cornmaze heen en zwemmen in een bak vol mais. Heerlijk! Verder waren er een soort kattapulten en luchtdruk-achtige schietdingen waarmee fikse pompoenen op een target afgevuurd werden, konden de jongens op megahooibalen klimmen, door een rioolbuis naar beneden glijden, hotdogs eten en wat dieren aaien.
Prima dagje dus.

Op de terugweg haalden Mac nog even Pizza voor bij de cabin.... 3 kleintjes..... uh, tja, we kregen er 1.5 op!!! Zelfs klein is hier gewoon size mega. Vandaag helemaal freeeezing nu de zon weg was en dus lieten we dat kampvuur toch mar even achterwegen met 3 vermoeide mannetjes.

Lekker in de warme douche en hop naar bed.

Zondags nog even gespeeld op de camping en daarna op weg naar Newark waar de soccergame was. Daar nog ergens in een park gepicknickt/luncht om vervolgens Jori en Machiel af te zetten bij het stadion! Zij zagen het 4-1 worden, Jori was laaiend enthousiast en heeft zeker de eerste 70 minuten flink meegejoeld.... daarna nog minstens 20x gevraagd hoeveel het ookalweer was en hoelang het nog duurder ;)

Het was een mooi maar vol weekend! :D

Geen opmerkingen:

Een reactie posten