zaterdag 1 maart 2014

De eerste hapjes (episode 3)

En daar gaan we weer... Mannetje krijgt zijn eerste hapjes!
Zal hij net zo makkelijk gaan eten als Jori en Kian? Is het net zo'n smulpaap-nooit genoeg-kan dat niet sneller mama? Erg benieuwd! Jori en Kian leken er veel eerder aan toe, keken bij 4 maanden al het eten uit je mond en smakten bij alles wat ze langs zagen komen. Roaz ging dat nu een beetje doen, hij is nu 5 maanden. Oké! Dan beginnen we met peer! Lekker zacht, toch al in huis en een makkelijk eerste hapje (kan mama ook weer rustig inkomen;) )

Het was heel even wennen... smaksmak... heel even maar... Lekker! Blij gezicht en mondje open! Zo dat ging makkelijk. Nu alleen nog even oefenen met het naar binnen krijgen, in plaats van naar buiten duwenDag 2 was voor papa! Dat was toch wel even erg vreemd. Tot nu toe altijd mama die mijn honger stilde (borstvoeding).
Maar eigenlijk.. eigenlijk... is het met papa toch ook heel fijn nieuwe smaken proeven!Zo, het begin is weer gemaakt. Nu hebben we deze derde ronde hulp gekregen. Althans, dat meld de verpakking mij. Met dit apparaat moet het heel makkelijk en snel zijn een hapje klaar te maken! We gaan het zien (en keep you posted!). Mijn oude vertrouwde Opperdepop heb ik in ieder geval maar vast weer opgezocht. Eerst nog maar een paar keer peer. En dan wortel. Ook lekker basic en veilig.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten