dinsdag 11 februari 2014

Oma is jarig!

Jeeej! Oma is bijna jarig! Dan kopen we een cadeau. En omdat oma altijd mooie dingen voor ons maakt, maken wij nu zeker ook iets moois voor haar! Gewoon voor erbij. Oma houdt van mooie Spaanse/ Portugese schalen/borden. Oh, en van de kleinkindjes natuurlijk. Laten we daar maar een combi van maken dan dus :)
jongens aan het werk

resultaat deel 1
We haalde simpele witte, wat diepere bordjes bij de Action (€0,89). Porseleinstiften en porseleinverf bij Pipoos. En gingen gewoon aan de slag! De jongetjes kregen ieder een stift en een bordje met hun naam er al op. Ze mochten gewoon tekenen wat ze leuk vonden (dat werden uiteraard krabbels bij een 3jarige en dreumes van 20mnd). Dit eerste resultaat ging vast even in de oven, want de stiften hebben een langere 'baktijd' dan de verf. Na 45 min op 160 * mochten de bordjes afkoelen tot de volgende dag.*foto gemaakt door Jori!* Roaz handje ínkleuren

afdrukken maarToen kwam er nog een handje bij met verf, weer 45min op 150* (beide keren niet voorverwarmd), en klaar is kees! Een leuk persoonlijk cadeautje! Oma blij, jongens trots!
Oh,1 tip.... zet een emmertje met sop klaar om direct na het afdrukken de handjes weer te kunnen wassen!

Groot vel papier beschilderen of tekenen en klaar is je inpakpapier!Geen opmerkingen:

Een reactie posten